DEKKHOTELL

Mange gruer seg litt til både hjulskift og oppbevaring. Dette er ikke nødvendig, dekkhotell gjør bilholdet og hverdagen enklere. Vi oppbevarer hjulene dine utenom sesong og gir deg beskjed når dekk må skiftes ut.

Vi har alltid ledig plass på dekkhotellet hvor vi sørger for en god, forskriftsmessig lagring i forhold til temperatur, lysforhold og stablemåte. Vi vasker dekk og felger og sjekker lufttrykk, mønsterdybde og holdbarhetstid på dekkene dine før vi setter de på. Vi har også fagkunnskap til å håndtere elektroniske dekktrykksensorer. Reserver plass i dag!

Riktig lagring av dekkene forlenger levetiden. Dekk er ferskvare, og DOT-merkingen på siden av dekket oppgir hvor dekket er produsert, og hvor gammelt det er. Når man lagrer dekk må man også tenke på omgivelsene rundt for at ikke gummiens egenskaper skal forandres.

Temperaturen der dekk lagres bør ikke overstige 25 grader, så lokalet bør ligge på rundt 15 grader og være mørkt. Vårt dekkhotell på Værnes har optimal temperatur og forhold for å sikre kvaliteten på dine bildekk!

Vi utfører alle tjenester innen montering av dekk og felger.