Med en ny bil ønsker du gjerne å beholde nybilfølelsen så lenge som mulig. Ved å legge en glasshard coating, bevarer du ikke bare lakken, du gjør det også vesentlig enklere å holde bilen ren lenger!

CERAMIC GUARD

Ceramic Guard legges kun av sertifisete Spesialister:
Ceramic Guard legges på av erfarne eksperter som vet hvordan coatingen skal anvendes. De vet også hva lakken trenger av behandlig før coatingen skal legges på. Hvordan behandling lakken mottar i forkant av er veldig viktig, og har stor betydning på det endelige resultatet.

Ceramic Guard er et nytt gjennombrudd i faget av silisiumbaserte nanocoatinger. Med dette revlusjonerende produktet er det nå mulig å legge en veldig glatt og holdbar beskyttende coating med høy glans, i ett steg. Ceramic Guard styrker og øker hardheten i lakken,og gir økt beskyttelse mot riper. Lakken blir synlig dypere i både farge og glans. Kombinert med en «enkel å holde ren» effekt, og et sterkt vannavvisende lag, er dette beskyttelse for bilens lakk!

Ceramic Guard 4life garanti

Ceramic Guard gir en standard garanti på 3 år på det behandlede lakkarbeidet. Garantien gjelder så lenge behandlingen har blitt gjennomført av en Ceramic Guard spesialist i henhold til de korekte påføringsforholdene og metodene. Med Ceramic guard 4life er det mulig å forlenge garantiperioden. En årlig inspeksjon og vedlikeholdsbehandling av Ceramic Guarden sikrer videreføringen av garantiperioden. Garantien forlenges med et år per inspeksjon og vedlikeholdsbehandling. Denne behandlingen utføres av en Ceramic Guard spesialist. 

Pris fra: kr 6900,-